\

Aspartaam?
Het Gifschandaal

Links naar het artikel

* Door: Alex Constantine *

Vertaling: Ed Gunneweg

In dit artikel, geschreven door de uitstekende schrijver en onderzoek journalist Alex Constantine, worden de betrekkingen tussen de chemische- en pharmaceutische afdelingen van het bedrijf Monsanto, en G.D. Searle - eigenaar van NutraSweet, de merknaam van aspartaam, blootgelegd - De connecties die er zijn met de Nazis, de geheime experimenten van de regering met LSD toegediend aan onschuldige slachtofers, de banden met de slachting die plaatsvond bij de secte in Jonestown, en een hoop andere ongelofelijke historische connecties, meestal van zeer duistere aard worden aan de kaak gesteld.

Als het niet zo goed was gedocumenteerd zou het een gruwelverhaal van de ergste soort zijn

De oorspronkelijke versie komt van de website www.dorway.com Dit ongelofelijk goed gedocumenteerde rapport heeft 98 verschillende referenties in de bibliografie, dat het practisch onaantastbaar maakt vanwege de nauwkeurigheid en de grondige en gedetailleerde aard van de inhoud.
Er worden niet teveel woorden gebruikt of teveel commentaar. De naakte feiten spreken voor zich zelf, en schetsen een grimmig beeld van politieke intrige en een grondig gebrek aan geweten bij de cynische grootmachten die iedere vorm van moraal en ethiek opofferen in hun zoektocht naar oneindige hebzucht.

Blader door de inhoud van het rapport en klik dan op de onderdelen die hieronder staan.

De strategie
Een schokkend verhaal
Nog meer SamenzweringenEigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!