Welkom bij de Aspartaam informatie site

* Deze website is gebaseerd op feiten *

Ed Gunneweg

Wij geloven dat de klachten die u op dit moment wellicht ondervindt kunnen verminderen en wellicht verdwijnen. Wij hopen dat de informatie die wij verstrekken op deze site er aan zal meewerken om het leven en dat van uw vrienden en bekenden veiliger en gezonder te maken, het kan zelfs uw leven of dat van een geliefde redden.

De informatie op deze site komt uit heel veel bronnen en is naar ons beste weten en eigen ervaringen op feiten gebaseerd, waarheidsgetrouw en informatief. Wat u hier zult lezen is zeker niet prettig, zo nu en dan zelfs schokkend. Het toont u leugens, bedrog en vervalste informatie waardoor het mogelijk werd dat een sluipend vergif op de markt kon komen. Een vergif dat mogelijk de oorzaak is van veel lichamelijk en geestlijke lijden.

De goedgelovigheid of naiviteit van onze regering en politici, ministeries en departementen, algemeen bekende multinationals, bedrijven en onderzoek-instituten die ondanks rapporten en brieven over de schadelijkheid nog steeds geen maatregelen hebben getroffen of durven nemen om dit vergif uit onze voeding te weren.

Wij durven te beweren dat er heel weinig of geen onderzoek in de Europese Gemeenschap (en zeker niet in Nederland) heeft plaats gevonden. Onze ministers en verantwoordelijke personen gaan er van uit dat wat Amerika heeft goedgekeurd, ook goed is voor de Europese markt. En verder moeten we niet zeuren want het is toch goedgekeurd! De makers van deze website zullen u niet misleiden, zoals is gebeurd om aspartaam goedgekeurd te krijgen.

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!