BENT U ZIEK GEWORDEN?

* Dit artikel is geënt op de Amerikaanse samenleving. Het is echter ook in zijn geheel van toepassing op de Nederlandse situatie. *

Vertaling: Ed Gunneweg

ZIEK GEWORDEN?

Kunt u GRATIS beter, of weer gezond worden?
Er is een oud cliché dat zegt: "u bent wat u eet". . .
maar het is nu meer waar dan ooit tevoren.

Veel teveel mensen besteden een veel te groot deel van hun inkomen aan wat onnodige onderzoeken kunnen zijn, ondoeltreffende maar dure geneesmiddelen, en dure (en ingrijpende) medische procedures. Zou het niet veel verstandiger zijn om te trachten de OORZAAK van iemands problemen te weg te nemen?

Het typische Amerikaanse menu omvat meestal bewerkt voedsel dat ongezonde substanties en stukken en delen van substanties bevat waarvan u niet zou verwachten het in voedsel of drank te vinden. Zo kunnen ze ook herbiciden bevatten, pesticiden, PCB, dioxinen, sporen antibiotica, sporen dodelijke zware metalen, conserveermiddelen en meer.

Deze tekst zal zich echter uitsluitend concentreren op DRIE substanties, en de afbraak producten, die betrekking hebben op de produkten die deze stoffen bevatten.

TE ZWAAR GEWORDEN?

Nieuw rapport (De ochtend show van CBS - woensdag 12 dec. 2001): Het aantal te zware zwarte en Spaanse kinderen nam in de loop van de afgelopen 12 jaar toe met 22%, te zware blanke kinderen met 12%. Het brandpunt ligt op het typische Amerikaanse dieet EN de school ontbijt/lunch… dat overmatig veel melk en zuivelproducten bevat.

Hun ouders kwamen ook aan in gewicht! Kijk een om je heen (of misschien alleen al in de spiegel) en zie het grote aantal zwaarlijvige mensen die op straat waggelen. Verscheidene nieuwsberichten hebben verklaard dat meer dan de helft van de Amerikanen beduidend te zwaar is.

ÉÉN pond vet is ongeveer 3500 calorieën. Het doen van een lichamelijke oefening zal slechts 7,2 calorieën per minuut branden. Het oplopen van een heuvel met 3 km per uur zal slechts 3,2 calorieën per minuut branden.

39% van de calorieën van het typische Amerikaanse dieet bestaat uit melk en zuivelproducten . . . (met inbegrip van onderdelen ervan).

De meeste Amerikanen gebruiken melk en zuivelproducten. De calorieën van volle melk bestaan voor 49% uit dierlijke vetten. Om één pond CHEDDER KAAS te maken is tien pond volle, hormonen en toxine-bevattende, koemelk nodig waarvan de calorieën voor 74% bestaan dierlijke vetten. Er is 12 pond melk nodig om één pond roomijs te maken, en 21 pond om één pond roomboter te maken.

Vergelijk het vetgehalte uit volle melk eens met het vetste VLEES van een hamburger. Het slechtste ik dat ooit gezien heb is 30% vet (krimpt teveel) en misschien is het meest gebruikte 88% mager (slechts 12% vet).

Voeg daar aan toe alle producten met aspartaam (de meerderheid is op de jeugd gericht) met methanol, dat afbreekt tot formaline, een toxine en een kankerverwekkende stof die in vetweefsel wordt opgeslagen en de oorzaken voor zwaarlijvigheid beginnen duidelijk te worden.

Misschien wel zo belangrijk. . . de oorzaak van diabetes is nauw verwant aan zwaarlijvigheid (en voor vele diabetici was koe-eiwit een zeer belangrijke factor bij het krijgen van diabetes mellitus).

PROBLEMEN MET HET GEHEUGEN?

Verwijder alles dat aspartaam of monosodium glutamaat (MSG) bevat. Aspartaam zit in heel veel producten, en MSG, met 30 verschillende namen, zit in het meeste kant en klare voedsel. Allebei zijn het "excitotoxins", chemische producten die de hersenencellen prikkelen en vóórtijdig laten opbranden (afsterven).

U zou kunnen vragen, "zal dit mijn geheugenverlies verbeteren?" waarop ik helaas NEE zal moeten antwoorden! . . .maar het zal verdere onnodige degradatie vertragen of tegenhouden.

HEEFT U ARTRITIS?

(of "andere" pijnlijke problemen zoals MS, LUPUS, FM, CFS, enz.)

Verwijder alles waar aspartaam inzit. U zult binnen 60 dagen het antwoord weten (normaal zo'n 4 a 5 weken). De caseïne in koemelk, is een krachtige slijm veroorzaker, kan ook een factor in zowel osteo- als reumatoïde artritis zijn.

HEEFT U ASTMA?

Tachtig procent van de proteïne in koemelk en zuivelproducten bestaat uit een substantie genoemd caseïne. Het wordt vaak gebruikt als lijm… en bindmiddel. Bij mensen ontstaat daardoor histamine (dat slijm veroorzaakt)… waarvoor de mens elk jaar miljarden besteed voor antihistamines om van de verstopping af te komen.

Geen probleem, denkt u?
Één week lezen van etiketten en stoppen met het gebruik van:

 • Caseine
 • Caseinaat
 • Natrium Caseinaat
 • Calcium caseinaat
 • Magnesium caseinaat

kan uw mening veranderen. Merk op dat deze substanties zich in duizenden producten bevinden zoals ingeblikte tonijn, poedermelk, enz.

DIABETES?

Het koe-eiwit lactalbumine is aangewezen als een belangrijke rol in ontwikkeling van diabetes mellitus. De Wereld beroemde Dr. Benjamin Spock schokte de medische wereld jaren geleden door te verklaren dat geen kind onder de eenjarige leeftijd koemelk zou moeten gebruiken. Dat is nu standaardadvies. Ongeveer in de tijd dat Dr. Spock zijn laatste boek publiceerde breidde hij dat uit tot "ik beveel zuivelproducten niet meer aan voor de tweejarige leeftijd." Andere calciumbronnen bieden veel voordelen die zuivelproducten niet hebben. Aspartaam staat er om bekend diabetes te verergeren (en er zijn gerespecteerde artsen die zeggen dat aspartaam het kan versnellen), tesamen met het niet onder controle kunnen houden van het bloedsuiker. Aspartaam is ook een zeer belangrijke veroorzaker van oogproblemen waarvan een verkeerde diagnose gesteld kan worden als diabetes retinopathy.

KANKER?

Er zijn duizenden veroorzakers van kanker (en er bevinden er zich enkele in aspartaam, zoals formaline als afbraak product van de 10% methanol, en mierezuur als afbraak product van formaline). Meestal zijn er toxines (herbiciden, pesticiden, PCB, tot 200 keer de veilige niveau's van dioxines), zware metalen (zoals strontium 90 van nucleaire testen, lood van verven, kwik van een grote verscheidenheid van toestellen met inbegrip van vullingen van tanden, almalgaan), enz.

Melk en zuivelproducten kunnen geconcentreerde stoffen bevatten van wat de koe heeft gegeten, maar wat de lever niet gemakkelijk kon afbreken.

Maar het BELANGRIJKSTE is een koehormoon dat het "insuline groeihormoon" genoemd wordt (igf-1) dat identiek blijkt te zijn bij mens en koe. Denk aan dit ene hormoon (van de 59 andere in melk en zuivelproducten) als de kant en klare "BRANDSTOF voor KANKER".

HARTKWAAL GEKREGEN?

Als een arts u vertelde dat u elke dag, om gezond te blijven, 52 plakjes bacon MOET gebruiken (voor het cholesterol) u zou hem het meest waarschijnlijk als onbenul en misschien zelfs als kwakzalvers brandmerken. Als die zelfde arts erop aandrong dat u DRIE GLAZEN MOET GEBRUIKEN van ACHT ONS van een substantie die 49% dierlijke vetten bevat… u zou het meest waarschijnlijk een formele klacht tegen die arts indienen.

Wat dacht u! De meeste artsen vertellen u dat u dat MOET gebruiken. . . en meer. De meeste artsen dringen erop aan dat iedereen DRIE GLAZEN MELK per dag gebruikt voor het calcium, en niets anders. Tussen twee haakjes, die desinformatie over CALCIUM is de grootste leugen van de zuivelindustrie! Het zou niet moeilijk moeten zijn om te weten te komen waarom hartkwalen doodsoorzaak nummer ÉÉN is die dit jaar het leven van veel te veel mensen te vroeg beeindigde terwijl veel bankrekeningen werden leeggemaakt.

Het vergde het meer dan 50 jaar voor de waarheid over tabak bekend werd. Hoe lang duurde het voordat men de gevaren van astbest erkende? Voor aspartaam heeft het bijna 20 jaar geduurd, en na meer dan 70 jaar zijn wij nog steeds aan het werk met koemelk en zuivelproducten. De meeste slachtoffers van voedsel desinformatie hebben niet zoveel tijd om op de waarheid via hun regering te wachten. Voor die mensen die een probleem hebben, dat op de lijst met TIEN BELANGRIJKE DOODSOORZAKEN wordt vermeld zou het geen betekenis hebben om het eerste concept voor aspartaam, MSG, melk en zuivelproducten te proberen…

"Als men medische problemen heeft die artsen niet schijnen te kunnen genezen (of ze zijn te jong om problemen te hebben die met de ouderdom te maken hebben) * EN * wanneer ze producten gebruiken die aspartaam, MSG en/of koemelk en zuivelproducten bevatten, probeer dan de gratis de zelftest, door deze producten niet te gebruiken en neem eenvoudig de resultaten waar". (7 dagen voor zuivelproducten en tot 60 dagen voor aspartaam).

Het zal NIET gemakkelijk zijn

Aspartaam zit in meer dan 9000 producten. MSG heeft 30 verschillende namen, zie  msg tekst en naast melk en zuivelproducten . . . hier zijn de stukjes en de deeltjes die in duizenden producten worden gebruikt:

 • melkeiwit
 • eiwit concentraat
 • Lactose
 • Lactoglobuline
 • Lactalbumine
 • Lactalbumine phosphaat
 • Sodium lactylate (kan wel of niet caseine bevatten)
 • Lacto globuline
 • Lactulose (een drug)
 • Mout
 • Mout Extract
 • Mout Syroop
 • Caseine
 • Caseinaat
 • Sodium Caseinate
 • Calcium Caseinate
 • Magnesium caseinate
 • Wei
 • Wei poeder
 • Gedemineraliseerde wei
 • Over het algemeen de Karamel Kleur... (soms O.K. als de kleur zuiver is & niet vervalst)

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!