Wat zijn de leugens over aspartaam?

Waarheid of Gevolgtrekking!

Ed Gunneweg

Stelling:

Monsanto (maker van voortreffelijke vergiften) en de FDA (die ze goedkeurt) zeggen dat aspartaam de "meest geteste" en "veilige" substantie is die er bestaat.

Feit:

De FDA bezit een eigen lijst met 92 Verschijnselen gebaseerd op meer dan 10,000 officiële klachten.
Als we er van uitgaan dat de FDA schat dat minder dan één procent van de slachtoffers ooit een klacht indient... dan zou het aantal klachten ver over de één miljoen uitkomen.

Stelling:

Een groot aantal van de 92 symptomen van de FDA zijn pijnlijk.... zoals arthritis achtige pijn, fybroyalgie, multiple-sclerose, migraine enz.

Feit:

AC-News plaatste op 29 mei 1998 een zeer 'onwetenschappelijk artikel' in hun krant geschreven door een totaal onbekende "Dr. Manion". In dit artikel werd aspartaam aanbevolen als geneesmiddel tegen boven genoemde kwalen en het werd gebracht als vaststaand feit... Anderen gebruiken dit nu nog steeds als "bewijs" dat aspartaam "goed spul" is. AC-News heeft nooit gereageerd op onze bezwaren.

Stelling:

Voordat aspartaam werd goedgekeurd in frisdranken (1983) kwam de National Soft Drink Association (NSDA) met een dertig pagina tellend protest waarin ze aanvoerden dat aspartaam niet stabiel was en allerlei klachten zou kunnen veroorzaken.

Feit:

Toen echter bleek dat er goed geld mee te verdienen was heeft de NSDA zijn standpunt gewijzigd... en zegt nu dat aspartaam veilig is

Stelling:

Het "Team Nutrasweet" van Monsanto plaatste een e-mail (er werden echter geen namen genoemd!) waarin de beroemde "Nancy Markle"-Email... werd afgedaan als onwaar. In hun e-mail stond onder andere: WEERLEGGING! "De hoeveelheid methylalcohol is ongeveer 10% van het totale gewicht. Het lichaam zet methanol om in formaline en dan in het stofwisselingsproduct mierenzuur. Mierenzuur wordt snel door het lichaam uitgescheiden in de vorm van kooldioxyde en water. Sommige critisie wijzen er op dat methanol, een soort alcohol, giftig is."

Feit:

Het lichaam zet formaline niet om in kooldioxyde en water! Dit is de meest schaamteloze leugen die ze verteld hebben.
Mark Gold: "Methanol (methylalcohol) wordt in het lichaam opgenomen en omgezet in formaline. Formaline staat erom bekend dat het schade aan het immuunsysteem en het zenuwstelsel toebrengt en onomkeerbare genetische schade veroorzaakt bij langdurige blootstelling aan zeer lage doses. Het meest belangrijke recente bewijs daarvoor WEERLEGGING! Het Barcelona Rapport toont aan dat formaline uit aspartaam zich in het lichaam ophoopt

Stelling:

Monsanto en de FDA willen u laten geloven dat het gehele media- en medische systeem zo puur is als pasgevallen sneeuw... en dat aspartaam belasterd wordt door "Vergiftigingsterroristen" (CNN), of dat er een "Web van bedrog" wordt geweven (Time).
Allemaal hebben ze gevestigde belangen in aspartaam opdat het een prima product blijft. Monsanto met miljarden dollars aan verkopen... de media met tientallen miljarden aan advertentie inkomsten voor de meer dan 5000 producten, en het medische stelsel met honderden miljarden dure maar onbruikare onderzoeken die de problemen van de patiënt niet met enige zekerheid kunnen aanduiden...
Dan zijn er ook nog de vele dure medicijnen, die ook geen verbetering schijnen te geven. Wat betekent "gevestigde belangen"... Het betrokken zijn bij een gewild product, met als enige doel.... WINST!
In het geval van Dave Rietz, webmaster van o.a. www.dorway.com waren dat alle 21 onwetende artsen en hun dure testen... en de elf jaar durende onjuiste en ondoelmatige medicatie.

Feit:

Monsanto is eigenaar van de bedrijven NutraSweet en Equal.

    (Webmaster: Kortgeleden heeft Monsanto zijn belangen in deze bedrijvenverkocht! Zijn ze bang voor claims?)

Als u zoekt op internet bij de AMA (American Medical Association) en andere sites zou u verwijzingen kunnen vinden naar schenkingen/ondersteuning. Wanneer u dat niet kunt vinden en het is een "non-profit" organisatie... vraag het dan gewoon.

Over de email van "Nancy Markle" die de wereld wakker schudde....zeggen ze op 9 Feruary 1999 bij de Amerikaanse Diabetes Vereniging het volgende: "- Er verschijnen regelmatig ongefundeerde beweringen dat de calorievrije zoetstof aspartaam (Merknaam Nutrasweet) gezondheidsrisico inhoudt voor mensen met suikerziekte. - "

"De Amerikaanse Diabetes Vereniging beschouwt aspartaam - zowel als de andere door de FDA-goedgekeurde calorievrije zoetstoffen Sacharine, Acesulfaam-K, en Sucralose - als aanvaardbare suiker vervangers en een veilig onderdeel van het dieet van diabetespatiënten."

Onderzoek de GEHELE WAARHEID

Of bereid je voor op levenslange dure en pijnlijke consequenties.

Een  medisch  feit!
Meer dan 40 millioen Amerikanen hebben arthritis. Dat is een op de zeven mensen.
(Bron:   Arthritis Foundation)

De website over aspartaam op www.aspartaam.nl verkoopt niets, en propageert alleen het idee dat: Als je aspartaam gebruikt en problemen ondervindt die je arts niet blijkt te kunnen genezen.... doe dan gratis de

60-dagen-geen-aspartaam-zelf- test...
om het beste bewijs te verkrijgen dat je je maar kunnen wensen!

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!