Pancreatitis

Ontsteking alvleesklier

* passage uit het boek van Dr. Roberts: Aspartame Disease: An Ignored Epidemic Blz. 417 *

Vertaling: Ed Gunneweg

"Verscheidene van mijn patiƫnten kregen intense pijnaanvallen hoog in de buik kort na het gebruiken van aspartaam producten die waarschijnlijk waren toe te schrijven aan ontsteking van de alvleesklier . Gezien de ernst, wilde niemand opnieuw een test met aspartaam ondergaan voor het amylase niveau, een echo-en/of andere onderzoeken.

Verscheidene redenen kunnen hiervan de oorzaak zijn. Zoals plaatselijke prikkeling van de alvleesklier door het vrijkomen van hormonen in het maagdarmkanaal en de hersenen, en de indikking van de afscheiding van de alvleesklier.

* Ontsteking van de alvleesklier komt voor bij methylalcohol vergiftiging (Bennett 1952, Monte l984)

* Internisten gebruiken phenylalanine, met of zonder andere aminozuren, om de afscheiding van enzymen van de alvleesklier te bevorderen door (Go et al l970) werd aangetoond dat phenylalanine de afscheiding van alvleesklier enzymen beduidend verhoogde bij menselijke vrijwilligers. Bovendien wordt een aminozuuroplossing die L-phenylalanine bevatte gebruikt om een exocrine afscheiding van de alvleesklier te verkrijgen (Slaff l984).

Belangrijke opname van radioactiviteit door de alvleesklier van volwassen ratten verschijnt binnen 30 minuten na toediening van gemerkte aspartaam (Matsuzawa l984)".

Er zijn rapporten in deze medische tekst waaronder geval XIII-D-18:

"Een 62 jarige vrouw kreeg pancreatitis na het drinken van aspartaam, met aansluitend de eerste symptomen van klinische diabetes. Zij probeerde om verlichting van de hevige buikpijn te krijgen door beide vuisten tegen haar buik te drukken terwijl ze door de ziekenzaal liep. Nadat ontdekt was dat aspartaam waarschijnlijk de oorzaak was, eiste zij letterlijk dat het niet in haar "diabetesdieet zou worden gebruikt".

Natuurlijk, kan aspartaam diabetes bespoedigen en naar mijn mening is het de oorzaak van de diabetes epidemie. Het zorgt er ook voor dat het bloedsuiker niet onder controle is te houden, het vernietigt de optische zenuw, veroorzaakt convulsies bij diabetici en werkt zelfs in op insuline".

U kunt het standpunt van Dr Roberts lezen over aspartaam, diabetes en hypoglycemie op www.aspartaam.nl/ en ook het 16 pagina's tellende verslag in het Diabetes Tijdschrift uit India op deze Website.

Ik vertel alle slachtoffers zij de medische tekst van Dr. Roberts zouden moeten zien te verkrijgen omdat het niet uitmaakt waar zij naar toe gaan artsen zullen niet in staat zijn hen zonder dit boek te helpen aangezien de industrie en de professionele organisaties mensen en instellingen financieren en misbruiken om hun propaganda er door te drukken evenals de FDA niet alleen tegen consumenten maar ook artsen heeft gelogen, waardoor hun handen gebonden zijn wanneer het tot een diagnose en behandeling komt. Ook is er een hoofdstuk over de wisselwerking met geneesmiddelen en aspartaam staat met bijna elke geneesmiddel in wisselwerking dat wordt gebruikt om de problemen te behandelen die het veroorzaakt. Aspartaam verandert de chemie van de hersenen en een recent onderzoek in Noorwegen toont aan dat het de hersenen volledig vernietigt.

Aspartaam is ook een stof die chemische overgevoeligheid veroorzaakt en een wisselwerkingen heeft met vaccins andere toxinen en additieven. Wees er zeker van dat u niets gebruikt dat zegt kunstmatige of natuurlijke aroma's omdat aspartaam en MSG vaak in deze producten verborgen zijn.

Een ander boek over het onderwerp dat u zou moeten hebben is Excitotoxins: De dodelijke Smaak, door neurochirurg Russell Blaylock, arts.

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!