Ze vergiftigen onze kinderen!

* *

Vertaling: Ed Gunneweg

U kunt zelf bepalen of onderstaande situatie ook op uw inderen van toepassing is

Veronderstel dat uw zoon of dochter ononderbroken een hoeveelheid gif krijgt toegediend dat de intelligentie vermindert, het geheugen vernietigt, blindheid, hersentumoren en andere soorten kanker, constante vermoeidheid, depressie, ADD, paniek aanvallen, woede, paranoia, diabetes, epileptische insulten en zelfmoord veroorzaakt.
Veronderstel dat het gif wordt ondersteund door uitgebreide advertentie campagnes en dat de producenten steekpenningen geven aan de Amerikaanse Diabetes Vereniging, de AMA en aan iedereen, om ons er maar van te overtuigen dat het zo veilig is als wat.

Veronderstel dat de leugens worden ondersteund door de bureaucratie die weet dat het de dood van uw kind kan betekenen, maar de ambtenaar die het gif goedkeurde kreeg een geweldige baan aangeboden net zoals veel van zijn voorgangers. Dit zijn echter geen veronderstellingen! Het is de bittere realiteit Aspartaam/Nutrasweet, Monsanto, de FDA, Coca Cola, Pepsi, en honderden anderen uit de voeding-, dranken- en geneesmiddelenindustrie die een bekend vergif aan hun producten toevoegen, ontwikkeld door bedrog, waarbij alleen de winst telt!
Hier staan een paar van de  92 reacties die voorkwamen in meer dan 10.000 klachten.

Aspartaam werd uitgevonden door G.D. Searle Co. dat in 1985 door Monsanto werd opgekocht. Zestien jaar lang weigerde de FDA het goed te keuren tot in 1981, toen Commissaris Arthur Hayes de bezwaren van de publieke onderzoeksraad en de protesten van de Amerikaanse Frisdranken Industrie terzijde schoof en er zijn goedkeuring aan gaf. De onderzoeken die door Searl verstrekt waren, waren zo slecht dat het Ministerie van Justitie Searl wilde vervolgen voor fraude. De verjaringstermijn liep ten einde en de zaak verliep.

De giftigheid van aspartaam is bevestigd door de beste artsen in de wereld! Uw dokter hoeft het niet te weten, omdat hij bewust verkeerde inlichtingen heeft gekregen van de "bevoegde instanties". Veel patiƫnten hebben symptomen van vermoeidheid, hoofdpijn, gewrichtspijn, geheugen verlies, beschadiging van de gezichtszenuw en epileptische insulten maar er wordt een verkeerde diagnose gesteld. Geef hem deze feiten en vraag hem om naar de website www.aspartaam.nl/artsen te gaan.

Aspartaam verwoest jonge hersenen! Docenten vertrouwen meer en meer op Ritalin, Prozac en andere geneesmiddelen die inwerken op de psyche om de orde in de klas te kunnen handhaven. Zodoende wordt onderwijs in het vervolg behandeling met medicijnen. Bestrijden brandweerlieden rook? Aspartaam is het vuur, ADD [gebrek aan aandacht] is de rook van het geweld dat de hersenen en levens van onze kinderen verwoest.

Dr Miguel A. Baret uit de Dominicaanse Republiek verwijderde melk uit het dieet van 360 kinderen, omdat koemelk een speciaal eiwit bevatte dat diabetes kan veroorzaken, vooral bij kinderen. Ze kregen in plaats daarvan limonade, gezoet met aspartaam, en veel kinderen kregen "abnormale rusteloosheid, concentratie stoornissen, prikkelbaarheid en depressie." Toen Dr. Baret de aspartaam verwijderde: "Waren de resultaten verbazingwekkend. Hun symptomen verdwenen bij allemaal in 4-6 dagen." Bedankt Dr. Baret, voor dit onderzoek dat aantoont wat aspartaam doet met de hersenen van onze kinderen.

Endocrinoloog H.J. Roberts, bestudeerde aspartaam gedurende 15 jaar en heeft gegevens over meer dan 1300 slachtoffers. Hij verklaarde de Aspartaam Ziekte tot een wereld epidemie. Dr. Roberts werd door het medische tijdschrift 'Practice 84' gekozen als de beste arts in de VS en is auteur van boeken die bij de opleiding van duizenden artsen gebruikt worden.
40% van onze kinderen gebruikt aspartaam en als uw kind diabeet is zegt Roberts zal aspartaam er voor zorgen dat het bloedsuiker niet onder controle is te houden, het verwoest de optische zenuw en veroorzaakt diabetische convulsies. Zijn boeken: "Aspartame is it same, Sweetn'r Dearest en Defense Against Alzheimer's Disease" zouden bij iedere arts op de boekenplank moeten staan en u zult ze nodig hebben als uzelf of uw kind slachtoffer is.

Dr Ralph Walton, psychiater, voorzitter van het Centrum voor gedrags medicijnen: "We weten al jaren dat wanneer aspartaam wordt opgenomen met een calorierijke maaltijd, de gebruikelijke physiologische stijging van triptofaan wordt geblokkeerd terwijl phenylalanine en tyrosine concentraties worden verhoogd. Deze veranderingen in de voorlopers van de amino neurotransmitters kunnen, geloof ik, de indoleamine/catediloramine balans veranderen en aldus een serieus effect hebben op de stemming en kennis ... depressiviteit, psychische angst, duizeligheid, paniek aanvallen, misselijkheid, geirriteerdheid beschadiging van het geheugen en concentratie." Deze arts verklaarde in het programma 60 minuten dat al de door Monsanto/Nutrasweet financierde onderzoeken aantoonden dat aspartaam veilig was, maar dat bijna 100% van de onafhankelijke onderzoeken problemen aantoonden. Monsanto wil geen onderzoek laten doen dat ze niet kunnen controleren en weigerden Dr. Walton aspartaam te verkopen voor zijn onderzoek. Nadat een persoon een netvlies loslating kreeg en bij een andere de ogen begonnen te bloeden en anderen klaagden dat ze vergiftigd werden stopte hij zijn onderzoek. Wist Monsanto wat ze konden verwachten?... Je kunt net zo goed vragen of water nat is.

Als uw kind medicijnen gebruikt, bedenk dan dat de oorspronkelijke aanvraag voor aspartaam als medicijn werd teruggetrokken om het als voedingsadditief op de markt te brengen, waarbij veel minder controle van de bijverschijnselen vereist was.
Het wordt echter nog wel veel toegepast in allerlei medicijnen, ook voor kinderen.

Er is interactie met veel verschillende medicijnen, zoals mono-amine- oxidase-remmers, alpha-methyldopa en L-dihydroxphenylalanine om er maar een paar te noemen. Aspartaam veroorzaakt onvruchtbaarheid. Vrouwen zitten in vruchtbaarheids klinieken light te drinken en dat is precies de reden waarom ze daar zijn.

Dr Louis Elsas, professor in de kindergeneeskunde en erfelijkheidswetenschappen bij de Emory Universiteit, getuigde voor het congres: "Aspartaam is in feite een welbekend zenuwgif, hetis teratogeen [veroorzaakt geboorte defecten] dat bij sommige onduidelijke hoeveelheden de zich ontwikkelende hersenen onherstelbaar zal beschadigen en nadelige gevolgen kan veroorzaken. Ik ben in het bijzonder boos op de soort advertenties die de verkoop van een zenuwgif aanmoedigen bij de jeugd. [2 november 1987]

Een recent onderzoek bij de Universiteit van Barcelona, Spanje [C. Trocho] heeft aangetoond dat formaline zich ophoopt en het DNA beschadigt, opgeslagen wordt in de nier- en leverweefsel, vetweefsel, retina en hersenen. In haar artikel vraagt de Australische Arts Dr. Sandra Cabot zich af, waarom iemand in hemelsnaam aspartaam zou gebruiken: "Ik zou het niet in mijn lichaam stoppen omdat ik nog niet gebalsemd wil worden." Aspartaam is "Doe het zelf Balseming", daar het wordt omgezet in formaline en ook in mierenzuur.

Dr James Bowen, die lijdt aan ALS [de ziekte van Lou Gehrig] door aspartaam heeft heftige gevoelens over het probleem: " Aspartaam is massa vergiftiging van het Amerikaanse volk en van de rest van de wereld. .... Ieder bekend stofwisselingsproduct van aspartaam is van bekende of twijfelachtige giftigheid en duidelijk onveilig voor menselijk gebruik. De enige verantwoordlijke actie die genomen zou kunnen worden is het onmiddellijk uit de handel nemen van aspartaam, het volledig bekend maken van de giftigheid, volledige schadeloosstelling voor de slachtoffers en verder iedereen strafrechtelijk vervolgen die bij het op de markt brengen van aspartaam betrokken was. Met inbegrip van diegenen die zo ijverig bezig zijn om het op de markt te houden.

Neurochirurg Russell Blaylock, verklaart dat aspartaam een vergif is als arsenicum en cyanide die verwarring, desoriƫntatie, epileptische insulten, kanker, pancreas-, baarmoeder-, eierstok- en hersentumoren veroorzaakt en leidt tot de ziekte van Alzheimer. Lees: Exitotoxins, The taste that kills. Luister ook naar het radio interview van dr. Blaylock op www.dorway.com Moedige klokkeluiders als deze hebben tijdens drie hoorzittingen van het congres gesproken, maar de lobby van de industrie en de politieke acties houden het vergif in voeding in de wereld. Onze enige mogelijkheid als gebruiker is door middel van persoonlijk contact, daar de media betaald worden door de inkomsten van advertenties om Nutrasweet/Equal/Cola Light enz.

JA! U KUNT HET VERSCHIL UITMAKEN! Al meer dan 15 jaar waarschuwt deze website voor de problemen.

  1. Zorg dat aspartaam en smaakversterkers uit scholen verdwijnen!
  2. Red levens door iedereen te informeren die u kent!
  3. Zorg dat u het niet meer in huis heeft!
  4. Invaliditeit en dood zijn een te hoge prijs voor de kollektieve hebzucht!

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!