MEEHELPEN

Ed Gunneweg Webmaster

Vaak vragen bezoekers van de websites aspartaam.nl en smaakversterkers.com of ze misschien iets kunnen doen om mee te helpen in de strijd tegen deze problemen veroorzakende toevoegingen aan onze voeding.

Er zijn een paar dingen die mij te binnen schieten.

 1. Zoveel mogelijk anderen in uw omgeving vertellen over de problemen met de zoetstof aspartaam en de smaakversterker MSG. Wijs ze ook op het bestaan van de websites over deze onderwerpen. Hoe meer mensen gewaarschuwd zijn des te moeilijker wordt het voor de fabrikanten om de stoffen aan hun voeding toe te voegen.

 2. Het zou fijn zijn als iedereen die problemen heeft met zowel aspartaam als met smaakversterkers, fabrikanten een email of een brief stuurde met de klachten die ze ondervinden van het product van die fabrikant. En dat kunnen gemakkelijk meerdere fabrikanten zijn. Ook het aanschrijven van bedrijven die producten met aspartaam en of smaakversterkers in hun assortiment hebben zou een stap in de goede richting kunnen betekenen.

  Wanneer u mij dan een kopie van email of brief stuurt met het antwoord van fabrikant of leverancier dan plaats ik dat op de website.

  Een aanzet hiertoe staat al op de website aspartaam.nl
  Reacties van fabrikanten op vragen van de consument
  Voorlopig zijn de brieven van aspartaam en MSG in een artikel gezet.

 3. Waar ik ook erg mee geholpen zou zijn is als bezoekers van de websites aspartaam.nl en smaakversterkers.com in staat zouden zijn van de vele artikelen, meestel in de Engelse taal, die nog niet in het Nederlands zijn vertaald, een vertaling te maken. Zodoende kunnen we nog meer druk op de ketel zetten. Kijk daarvoor op: Doe mee
 4. Print de kaartjes die op de website staan en deel ze uit aan vrienden en bekenden die nog niet op de hoogte zijn. Maar ook in de supermarkt als iemand producten met aspartaam koopt.
 5. Heeft u klachten door aspartaam en of smaakversterkers, beschrijf dan uw klachten zo duidelijk mogelijk en mail dat aan ons. Wij zorgen er dan voor dat al die klachten op de website komen te staan. Uiteraard wordt uw naam er niet bij gezet als u dat niet wilt.
  Ik wil mijn klacht(en) melden!

Eigen links:

Partners
lees bewust verzameling onafhankelijke nieuwswebsites
Lees Bewust

Deze site is mede
mogelijk gemaakt door

Probleemloos e-mailen overal ter wereld
travelsmtp.com

Heeft deze site iets
voor u betekend?
Doneer dan een klein bedrag

Doneer!